men..

Det har vart en bra dag idag. Kollade på film på tyskan, halvsov, sen somnade jag hemma innan jag skulle till TP och råkade komma lite sent dit.

Sen så kom vi igång med mitt nya reportage. Det ska bli kul. Jag och Daniel ska göra det iaf.

Sen såg jag Anders och Christer vid systemet, så ringde, sa åt dem att vänta,  följe med, sen kollade vi på färg på ÖB med, sen sprang jag tbx till TP och hämtade min jacka osv så fick jag skjuts hem.

Madelene bjöd mig på bakpotatis med idag btw.

Väl hemma så städade jag toan och plockade lite i hallen, var pepp, slipade lite i rummet, mamma och jag åkte och köpte färg och det var inte alls så dyrt som jag trodde att det skulle bli från början.

Sen slipade jag lite till, sen blev jag trött som fan och sur på att det inte går fortare än det gör, för jag har inget tålamod och jag vill att det ska vara klart nu ju. Så kom Simon så blev jag trött och sur och tjurig, så han fick gå hem så typ cpade allt så somnade jag på golvet som när jag var liten fast jag är stolt över att det var golvet för jag har ju knappt kunna sitta där innan så det var ett framsteg. Sen smsade jag honom men vi har inte kommit fram till något och mamma är sur men jag antar att det är för att hon är trött och har ont.

Pratar med Linn och Natsu. Dem är jävligt viktiga. Kan fan inte gå en enda dag utan att jag pratar med dem, dem är så jävla brabrabra.

Är orolig. För i helgen osv.
Och liksom igår skrek dem jävla emo och fjortis och grejjer i korridoren i skolan och jag ba: moget.
Och dem skrattade. Och jag vet jag ska inte bry mig men jag gör det ju ändå! Jag har ju så jävla svårt för att gå ut själv och gå runt i skolan själv och såntdär gör det ju fan inte lättare precis.

Jag vill ha vår. Jag skulle nöja mig om det bara var 15 plus och solsken ute nu. Bara det blir vår sen.
För jag vill ha energi.
Jag vill ha en polenbåt och vår.
Eller en tysklandsvår. Helst det sissta. Skulle vara så jävla glad och lugn och ... ja. Det är så svårt att förklara men fyfan vad jag saknar Tyskland.

Annars tänker jag mycket som vanligt.
Bosse sa att jag verkade tänka mycket och att jag var en spännande person.
Får man mig väl att prata om saker jag tycker är intressant eller viktiga så stämmer det väl. Eller ja, det stämmer ju, men man märker det mera då. Hah. Men han var bra. Så det kan nog bli bra där med. Fast jag kommer sakna Lena.

Vet nu hur fucking underbart det skulle vara att sitta på en uteservering någonstans i Tyskland? Om solen sken.
Det hade varit mysigt annars med.
Jag saknar Tyskland. Jag tjatar, jag vet, men ni fattar ju inte hur bra det är.
Det är inte grått i Tyskland.  

Och idag har jag loggat in lite mkt på bdb kanske. Fast inte kommenterat någon eller så och inte suttit länge så det är ju lungt.

Solsken, vår, kamera, mp3 med ny jävligt bra musik på, tyskland.
JAG VILL. NU!!!!!!!!!!!!!!!!

Men vet inte vad det är som gör mig sådär depp och tjurig osv.
Men jag vet att jag vill skrivaskrivaksriva så att allt blir lite bättre men jag vet inte vad jag ska skriva om också vet jag att mamma vill ha datorn med... Så hon ska få den. Skriver mer sen någongång.


nej inga mellanrumm eller något men orkar inte fixa det nu ju bloggen cpa ju

0 kommentarer