Moskéer osv

Det snurra runt en frågeställning på facebook och den lyder: "Vill ni ha moskéer i Sverige?". Det finns ca 100 olika svar att välja på. 7 320 personer har svarat "Aldrig i helvete." 2 075 människor har svarat "Ja, när vi får bygga kyrkor i Irak." Jag har lite att påpeka om detta.

Det finns kyrkor i Irak. Det finns faktiskt kyrkor i de flesta arabländerna, det är några få det inte finns i. Många glömmer att Israel ligger i Mellanöstern, och är ett arabland. Jerusalem ligger i Israel, för er som inte vet, och Jerusalem är ju ett ställe många kristna vallfärdar till.

Dock är argumenten som folk kommenterat till den här frågeställningen bland de roligaste, t.ex. :
"Nej, man ska inte ha moskéer som skattebetalare ska betala för." Det argumentet har ju ingen som helst mening egentligen.

Vi har även en kommentar som lyder: "Svenska folket kan räknas som invadrare i sitt egna hemland, med tanke på att det finns fler Blattar i sverige än vad det finns svenskar ?!?!?!"
Jag skulle gärna vilja veta vart hon fått den informationen ifrån. Det är ju tydligt att hon tycker att muslimer och blattar är samma slags människor. Jag antar att hon tycker blattar är de människor som inte ser svenska ut och snälla, alla blattar är långt ifrån muslimer, och om de är det, vad är problemet? Det är många blattar som är födda i sverige och har svenskt medborgarskap, är man inte svensk då?

Det finns så många rasister och personer som trycker ner andra att jag blir ledsen. De har dessutom ingen som helst grund eller fakta för sina argument, utan typ bara "bränn ner skiten, dom suger".  Många missar att det Svenska kyrkan t.ex. finns i Dubai som är ett arabland. 

Nä, tänk efter lite. Sverige har religionsfrihet. Du behöver inte gå till kyrkan, du behöver inte gå till moskéen heller, men varför stör det dig att dom finns? De gör dig inget ont.
1 kommentar