Det blåser genom hallen

Jag skriver med utförligt om dagen sen. Jag orkar inte just nu, för jag är hungrig och har ont i huvudet.
Anyway, historia imorrse, vi fick tillbaka våra prov och på mitt stod det IG och jag pratade med Kjell sen, men han hade sett fel så jag hade fått G iallafall, vilket räcker för mig!

Sverigedemokraterna var på skolan idag, vilket jag inte gillade. Jag stod och disskuterade med han som var där, men det enda han kunde säga var: "Det är våran grund" och "det var så förr" och "därför". Inga som helst motargument samt att han pratade runt alla mina argument eller struntade i att svara på vad jag sa/frågade. Några andra satte upp en lapp "Se upp för nazistparti!" vilket var rätt roligt. Läser man mellan raderna i deras brochyrer så märker man att de har rasistiska åsikter, sen finns det givetvis undantag. Det fanns fler som inte gillade att dom var på skolan, och jag blir glad när jag vet att det finns folk med vettiga åsikter också.

Cornelia och jag satt och pratade lite med samhällstreorna med. Jag tror alla går samhäll iallafall. De fortsatte iaf idag med sin utställning och jag tycker dom gör det jättebra! Lite svårt kanske att få en sjätteklass att lyssna och förstå dock, men ja. På klassrådet vi hade idag så fyllde vi i matenkäten som jag gjort, haha. Jag sa lite ord om den innan och Kim och Elin började applådera och sen började resten av klassen. Jag hatar sådant, haha! Men det var roligt.

Dessutom vill jag lära känna dom treorna vi pratade med idag. Jag vill verkligen. Vissa intresserar mig ju mer än andra. Emil t.ex. och Agnes. Jag vet inte varför, det bara är så.

Nu: Käk. Sen: plugg? Eller skins!
0 kommentarer