Tankar mitt i natten

Jag vill bara kunna sova.
Ja, det finns saker jag vill ha ogjort.
Jag tycker idag att jag inte skulle behandlat mig själv som jag gjort. Jag tycker att det är bättre att skära mig än det jag höll på med. Det är inte värt det här. Och det här är för privat för även er. Jag föraktar tjejer och killar som lägger ut bilder på sig själva i enbart underkläder, jag föraktar de som spelar på sex. Men jag vet också hur vissa av dem tänker och känner. Vad de har upplevt. Det finns en person jag vill sparka mellan benen, riktigt jävla hårt. För kanske, kanske hade jag hanterat min kropp på ett annat sätt då. Men bara kanske. Det hade iallafall varit annorlunda. Men sen skyller jag inte allt på honom heller, utan jag har gjort mina val. Fast omedvetet, kanske. "Jag är redan skitig, och om det enda de vill ha är sex, så kan jag väl bli lite skitigare då och må ännu sämmre om det ens går för jag är på botten." Det går aldrig, aldrig att blir ren. Hur mycket man än skrubbar, tvättar, gnor. En gång läste jag att om man blöder så gör kroppen nytt blod, till viss del. Det fick mig att skära mig ännu mer. Någon slags reningsprocess kanske. Ett tag pratade jag väldigt mycket om att jag ville ömsa skinn. Tänk om vi människor skulle kunna göra det. Inte för att jag vet om det hade hjälpt, men känslan av att ha ett nytt skinn, ja.. ni kanske inte fattar, men jag kan inte förklara.

Jag kan inte sova.
Jag har sån jävla ångest att jag inte får ordentligt med luft, och så har det varit ett par dagar nu.
Det är skola på måndag och jag fasar. Skolan i sig är helt ok, men jag vill sova. Vara hemma, slippa folk. Inte  för att jag får någon sömn. Och det är nog just det som gör att jag vill vara hemma. Har jag ingen sömn, plus en galen hitler-demon i huvudet och massa annat skit.. nej tack. Då vill jag bara stanna hemma.

Jag har glömt hur det är att ha sånthär tryck över bröstet. Det är asobehagligt.

Igår köpte jag två nya filmer. Laputa - slottet i himlen och legender från övärlden. Den första av Hayao Miyazaki och den andra är gjord av hans son. Jag kollade på Laputa idag, och den var lika fin och spännande och bra som de andra jag sett. Och de är de enda filmerna jag kan se själv utan att ge upp efter tio minuter.

Nu: ....... ännu mer insomnia i en vakenhet?
0 kommentarer